4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στην Καλαμάτα!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Όλος ο κόσμος της ελαιοκομίας!

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς στην Καλαμάτα έχει καθιερωθεί ήδη ως το σημαντικότερο εκθεσιακό και συνεδριακό γεγονός στον ελαιοκομικό τομέα στη χώρα μας. Η 4η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Elite από Παρασκευή 16 έως Κυριακή 18 Μαρτίου 2018.

Για τους επαγγελματίες του τομέα του ελαιοκομικού τομέα, το Φεστιβάλ επιδιώκει να αποτελεί ως τόπο συνάντησης, επιμόρφωσης και πληροφόρησης όλων των εμπλεκομένων σχετικά με:

  • τις εξελίξεις στον τομέα της παραγωγής,
  • των μηχανημάτων, του εξοπλισμού, των νέων τεχνολογιών,
  • της νέας νομοθεσίας, της τυποποίησης, της προώθησης, της υγιεινής και της ασφάλειας του ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς
  • τις νέες τάσεις και προοπτικές σε διεθνές επίπεδο

Για τους καταναλωτές είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν τις ποικιλίες ελαιολάδου και ελιάς που παράγονται στην Ελλάδα και προϊόντα που βασίζονται σ΄αυτά όπως πάστες ελιάς, λαδόξιδα, καλλυντικά κ.λ.π.

Οι επιμέρους δράσεις του φεστιβάλ περιλαμβάνουν:

ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Σκοπός η συνάντηση, ενημέρωση και πληροφόρησηόλων των εμπλεκομένων στον τομέα του ελαιολάδου και της ελιάς για τις εξελίξεις σχετικά με τάσεις ελαιοκομίας διεθνώς και του σύγχρονου μάρκετινγκ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Στόχος η επιμόρφωση ελαιοκαλλιεργητών , ελαιοτριβείων, τυποποιητών , καταναλωτών και επαγγελματιών της εστίασης και του τουρισμού.

ΕΚΘΕΣΗ

Προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών σχετικών με τον τομέα της ελαιοκαλλιέργειας, της μεταποίησης και εμπορίας ελιάς και ελαιόλαδου.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Διοργάνωση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού ποιότητας εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου.

 

 

Πληροφορίες :

Αγροτικός Συνεταιρισμός  Καλαμάτας   τηλ.  27210 24590        email:  asin_kal@otenet.gr

ΑΝΕΛΙΞΗ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων           τηλ.  27210 62151       email: info@anelixi.net.gr

 

www.kalamata-olivefestival.gr

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments are disabled for this post